Echte Londerzelenaren worden gezicht van campagne over het nieuwe mobiliteitsplan

Gepubliceerd op 27-05-2024

 

 

Na een oproep via de sociale media kanalen werden 6 kandidaten geselecteerd om mee te werken aan de nieuwe mobiliteitscampagne van Londerzeel. Al sinds mei 2021 wordt er gewerkt aan een verbetering van de mobiliteit in de gemeente. Van (her)aanleg van de fietspaden, het uitwerken van nieuwe wandelroutes tot het installeren van slimme maatregelen om vracht- en sluipverkeer in de leefzones te vermijden. Na jaren van onderzoek, metingen en participatie met inwoners, werd dinsdag 28 mei het mobiliteitsplan goedgekeurd op de gemeenteraad.

Ambassadeurs

De 6 geselecteerden worden de ambassadeurs van de nieuwe campagne, die de naam ‘Verbonden Londerzeel’ draagt. De verschillende portretten zullen zichtbaar zijn in het straatbeeld, in het gemeentelijk informatieblad en op de sociale media. Elke ambassadeur heeft een persoonlijke band met het onderwerp en zet zich in voor een specifiek onderwerp rond mobiliteit in Londerzeel.

De gemeente wil met deze nieuwe campagne de brede bevolking informeren en vooral zo transparant mogelijk communiceren over de plannen.

Meer informatie over het mobiliteitsplan kan je hier vinden.

Andere nieuwsberichten